Browsing Archive: April, 2010

PTS vill ha bättre konkurrens på mobilmarknaden

Posted by Redaktionen on Friday, April 16, 2010, In : Kontantkort 

Post och Telestyrelsen föreslår under april fortsatta regler som innebär att mobiloperatörer ska ta emot samtalstrafik från andra operatörer och hålla kostnadsorienterade priser. Förslaget går nu ut på samråd med marknadens aktörer som har en månad på sig att inkomma med synpunkter.

Samtrafik mellan nät är en grundläggande förutsättning för att konsumenter, företag och organisationer ska kunna nå varandra. PTS vill förhindra att operatörerna överprissätter tjäns...


Continue reading ...
 

iPad och mobila prylar testas

Posted by Redaktionen on Friday, April 16, 2010, In : Prylar 
Martin Varsavsky testar Apple iPad och jämför den mot Kindle, laptops och bland annat Android mobiler. En väldigt bra genomgång av de olika prylarnas fördelar och nackdelar.

Se videon där han testar iPad och de andra mobila prylarna.

Continue reading ...
 

Gratis nummerupplysning från 118700

Posted by Redaktionen on Saturday, April 3, 2010, In : Kontantkort 
Kontantkort Startpaket presenterar gratis nummerupplysning från 118700. Istället för att betala runt 20 kr i minuten för att ringa Eniros nummerupplysning så kan du använda 118700.Du kan använda 118700 antingen genom att ringa och ställa frågor med personlig service eller genom att skicka ett SMS med din fråga. Allt du betalar är din operatörs vanliga samtalstaxa.

Här kan du läsa hur du använder 118700s gratis nummerupplysning.

Continue reading ...
 

Comviq Poppis kontantkort lanserat

Posted by Redaktionen on Friday, April 2, 2010, In : Kontantkort 
Comviq har lanserat kontantkortet Comviq Poppis. Det är ett otroligt bra kontantkort för dig som ringer mycket. Priserna är väldigt låga. 18 öre per minut till alla nät och att skicka SMS är lika billigt.

Startpaket för Comviq Poppis är gratis att beställa online. Det tar bara några dagar innan du har startpaketet i brevlådan. Du brukar även få en gratis bonus som gör det extra trevligt att komma igång.

Continue reading ...
 
 

Nyheter


Nyheter om kontantkort, startpaket och mobiltelefoni. Allt för att ringa med bästa mobilen till bästa pris.

Tags